0

alla snubbar vill ju vara katt

Utseende: A

även om jag nu är en aning partisk eftersom han är min, så är min dumma katt extremt fin. hans lilla nos och trampdynor är kolsvarta och mysiga att ha pressade mot sig, han har dimmiga gröna ögon som pekar åt varsitt håll, och hans päls är mjuk och blank och överallt i hela lägenheten.

Social: E

han är rädd för precis allt, förutom andra människor. han tolererar sin ägare och 'moster', men andra djur och speciellt skrämmande ljud är som kryptonit för honom; utsätts han för något av dessa försvinner han spårlöst till en annan dimension.

Användbarhet: D

fatty har tre talanger: göra wookie ljud, äta garnnystan och bli jagad av spöken genom lägenheten ungefär vid fyra på morgonen. ingen av de här sakerna är användbara för mig. han har en silkeslen päls men är alldeles för sprattlig och högljudd för att använda som en halsduk, och alldeles för älskad för att göras till en hatt. han är dock väldigt bra att ha när det kommer till att avlägsna sig från sociala situationer ("åh jag önskar att jag kunde stanna men jag måste faktiskt hem och titta till min lilla katt!") vilket räddar honom från ett F i betyg.

Huggability: B

fattys 'fight or flight' reflex är både extremt aktiv och extremt vansinnig. han gör sitt bästa för att slippa vara nära andra levande varelser, men om han till sitt enorma förtret blir fångad, så säckar han ihop som en påse med våt betong i ens armar istället för att klösa sig till frihet. det är både gulligt och hysteriskt roligt, och liknar lite en kram, om man ignorerar hans djupa och uppenbara misär. han är också hemskt gosig på morgonen och tycker om att slå mig i ögonen med sina mjuka små tassar och vassa små klor.

Slutbetyg: C